Топ-3 як відпочити навесні. Ідеї від Doba.ua

Топ-3 як відпочити навесні. Ідеї від Doba.ua
Для більшості туристів весна —суперечливапора року. Під ногами сльота, а що піде з неба наступної хвилини, незрозуміло, тому бажання виходити з дому майже немає.Однак відпочити хочеться! Аби вирішити цю дилему, разом з порталом добової оренди житла Doba.ua ми зібрали кілька ідей для гарного весняного відпочинку.

 

Спокійна мандрівка

Якщо літо створене для драйву та активного відпочинку, то весна —період для спокійних мандрівок та самоспоглядання. Демісезоння, а також поступове пробудження природи налаштовують на філософські думки про життєвий шлях, плани на рік та щирість почуттів. У такий період найкращий спосіб провести вільні вихідні — вирушити до затишного міста без заторів та заклопотаногонатовпу офісних працівників. Плюс цієї мандрівки у тому, що у неї можна податися спонтанно, не маючи жодних проблем з квитками або пошуком квартири. Чернівці — чудовий варіант, адже атмосфера міста сприяє роздумам про вічне.

Однак якщо в українському Парижі ви вже бували, можна підібрати інший варіант, в якому добре розвинена оренда квартир. Івано-Франківськ славиться не лише цілою низкою смачних традиційних страв, але й неймовірною архітектурою. Прогуляйтеся вулицями міста та зануртеся у власні думки.

Традиційні пікніки!

Пам’ятаєте, як ви маленькими вирушали разом з батьками на природу? Поки ви бавилися, дорослі говорили про своє, але для кожного присутнього головним пунктом програми відпочинку незмінно був обід. Хтось готував шашлики, а хтось брав із дому бутерброди, овочі і варені яйця. Як би там не було, такі родинні пікніки дійсно були надзвичайно веселими. Чому б не повторити давно минуле старе та не поїхати на природу, де можна досхочу поїсти, поспілкуватися з близькими людьми, відпочити від гомону міста та насолодитися природою, яка лише пробуджується від сну.

Всі дари цивілізації

Ми справжні щасливчики, тому що живемо у XXI столітті, а перед нами — на відстані витягнутої руки— цілий незвіданий світ. Наприклад, кінотеатр віртуальної реальності — справжня знахідка для шукачів розваг, крім того, в різноманітних експериментаріумах та квест-кімнатах можна не лише побачити щось цікаве, але й власноручце випробувати.Прихильники активних розваг також можуть вирушити в аквапарк, на каток чи у мотузяний парк. Для дітей та для тих, хто надає перевагу розвагам у віртуальній реальності,створеновеликі розважальні центри з відеоіграми таігровими автоматами, які, до речі, не мають нічого спільного з азартними іграми.

 

 

19 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів