На Перечинщині поліція спіймала серійних крадіїв, причетних щонайменше до п’яти крадіжок

На Перечинщині поліція спіймала серійних крадіїв, причетних щонайменше до п’яти крадіжок
Працівники Перечинського відділення поліції розслідують справу за фактом викрадення майна від жителя села Тур’ї Пасіки. Осіб, причетних до крадіжки, встановили. Поліція також підозрює їх у серії крадіжок, скоєних на території району.

 

Працівники Перечинського відділення поліції проводять досудове розслідування за фактом крадіжки майна з гаража жителя села Тур’я Пасіки. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїли двоє чоловіків  28 та 32 років мешканці сусіднього села Порошково.   Підозрювані вночі 4 березня, пошкодили навісний замок і викрали з гаражного приміщення потерпілого бензопилу, портативну колонку та зарядний пристрій.

Крадене майно правоохоронці  вилучили. 

Як повідомили в поліції, вказані  особи, підозрюються у ряді інших аналогічних злочинів скоєних на території району. На сьогодні встановлено їх причетність щонайменше до п’яти крадіжок, за якими наразі ведеться слідство. 

За фактом крадіжки проводиться подальше досудове розслідування. В діях чоловіків вбачається склад злочину передбачений частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто таємне викрадення чужого майна, поєднаного з проникненням у приміщення. Слідство у справі триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів