"Круглий стіл" із соціальними партнерами провели у Рахівському РЦЗ

"Круглий стіл" із соціальними партнерами провели у Рахівському РЦЗ
Напередодні, 20 березня, у Рахівському районному центрі зайнятості відбувся круглий стіл із соціальними партнерами на тему «Застосування підходу кейс-менеджмент центром зайнятості при роботі з безробітними, зокрема вразливими на ринку праці групами населення».

 

Мета заходу – координація спільних зусиль соціальних партнерів у сфері надання послуг соціально вразливим категоріям громадян.

Участь у заході взяли фахівці Управління соціального захисту населення Рахівської райдержадміністрації, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), центру соціальних служб для сім’ї Рахівської РДА, дітей та молоді, Рахівської МСЕК, районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, райвідділу пробації, райвійськового комісаріату.

Під час проведення заходу соціальним партнерам презентовано модель послуг сприяння працевлаштуванню за підходом кейс-менеджменту, нові підходи та інструменти при працевлаштуванні зареєстрованих безробітних: профілювання, соціальний супровід.

За підсумками засідання учасники круглого столу домовились щодо об’єднання зусиль з питань надання соціальних послуг для вразливих на ринку праці груп населення, конкретизували зміст послуг та надали первинну інформацію для складання карти соціальних послуг. Обговорили питання підписання Меморандуму про співпрацю.

Джерело: Закарпатський регіональний центр зайнятості

 

21 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів