Закарпаття готується до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання

Закарпаття готується до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання
Райони та міста Закарпатської області вже отримали договори, дорожні карти персоналу ППТ, адміністративні та допоміжні пакети.

 

Вчора в Ужгороді на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти за участі заступника директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Івана Любінця, представників департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася нарада з відповідальними за ЗНО у районах (містах), присвячена підготовці до проведення в області пробного ЗНО, та інструктаж з відповідальними за пункти проведення пробного ЗНО.

На нараді обговорювалися питання залучення персоналу для роботи на пунктах пробного ЗНО, роботи зі зведеними актами та технологічними картами, оперативного інформування, розв’язання нестандартних ситуацій тощо.

Іван Любомирович наголосив також на потребі нагадати зареєстрованим учасникам, учням закладів загальної середньої освіти, про необхідність роздрукувати запрошення на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, оскільки запрошення та паспорт – це документи, за якими буде здійснюватися пропуск на пункти ППЗНО.Особлива увага була приділена проведенню тестування з іноземних мов. Зокрема, наголошувалося на забезпеченні пунктів ППЗНО відповідними технічними засобами для здійснення аудіювання, підготовці персоналу до роботи в аудиторіях з аудіюванням, нумерації таких аудиторій, особливостях запису на дисках, що використовуватимуться в аудиторіях з аудіювання.

У райони і міста передано договори, дорожні карти персоналу ППТ, адміністративні та допоміжні пакети.

Календар пробного ЗНО-2018

24 березня 2018 р. – українська мова та література;

31 березня 2018 р. – історія України, математика, іноземні мови, географія, фізика, хімія, біологія, російська мова.

Джерело: ЗІППО

 

21 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів