Закарпатському "тріо" за посягання на іноземне майно загрожує до шести років тюрми

Закарпатському "тріо" за посягання на іноземне майно загрожує до шести років тюрми
Поліція вже скерувала справу з обвинувальним актом на розгляд до місцевого суду.

 

Троє жителів Воловеччини обікрали іноземне підприємство, завдавши збитків на 57 тисяч гривень. Досудове розслідування у цій справі завершилось. Справу з обвинувальним актом поліція вже скерувала на розгляд до місцевого суду. Чоловікам загрожує до 6 років ув‘язнення.

Працівники Воловецького відділення поліції розслідували справу за фактом крадіжки майна  з місцевого  підприємства, яке займається ремонтом доріг. В ході слідства поліція оперативно встановила та затримала трьох  жителів Воловеччини, які обгрунтовно підозрювались у майновому злочині.

Підозрювані, один з яких раніше працював на даній фірмі, пошкодивши замок на господарському вагончику, викрали звідти інструменти. Внаслідок злочинного діяння фігуранти справи спричинили підприємству  матеріальної шкоди на суму 57 тисяч гривень.

Досудове розслідування у цій справі  завершено. Чоловікам інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185  Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження  з обвинувальним актом скеровано до суду. Обвинуваченим  загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів