Москаль подав адмінпозов до Верховного Суду України, щоб зобов’язати нардепів розглянути законопроект про колишні радвингоспи

Москаль подав адмінпозов до Верховного Суду України, щоб зобов’язати нардепів розглянути законопроект про колишні радвингоспи
Неодноразові звернення Закарпатської ОДА і персонально Геннадія Москаля до керівництва Верховної Ради, Кабінету міністрів та Міністерства аграрної політики та продовольства України з проханням вирішити долю колишніх радгоспів-винзаводів результатів не дали.

 

Радвингоспи досі вважаються об’єктами стратегічного значення, які не підлягають приватизації. Це значить, що в них неможливо вкласти інвестиції, які могли би перетворити Закарпаття на виноробну столицю України.

– Зареєстрований у Верховній Раді України ще в квітні 2016 року проект Закону про внесення змін до Закону України «Про перелік об’єктів державної власності, що не підлягають приватизації» не виноситься на розгляд через лобістів з АПК, – Нагадує Г.Москаль. – Для котрих легше потихеньку розікрасти майно, ніж продати його інвесторам і отримати в бюджет величезні кошти. З огляду на це, Закарпатська ОДА подала адміністративний позов до Верховного Суду України з проханням визнати бездіяльність Верховної Ради України й зобов’язати її розглянути законопроект про колишні радвингоспи. Копія позову наводиться нижче.

Джерело: Сайт Геннадія Москаля

 

21 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів