Футбольна команда «Мессі» з Ужгородщини — одна з переможниць поліцейського чемпіонату з футболу серед дітей Закарпаття

Футбольна команда «Мессі» з Ужгородщини — одна з переможниць поліцейського чемпіонату з футболу серед дітей Закарпаття
Сьогодні, 21 березня, на базі Концівської загальноосвітньої школи керівництво навчального закладу спільно з ювенальною поліцією провели матч з міні-футболу серед учнів п’ятих класів. Гра відбувалася серед команд, які виявили бажання позмагатися у фіналі чемпіонату з футболу серед дітей Закарпаття, який організовує ГУНП.

 

Розпочали зустріч з урочистостей та спілкування дітей зі співробітниками ювенальної поліції Закарпаття. Після першого тайму рахунок був рівний 3:3. В другій частині гри команда «Мессі» забила ще чотири м’ячі в ворота суперників, що на один гол більше, ніж їх суперники з «Роналдо».

Нагадаємо, що у відбірковому турі, окрім Ужгородщини, вже виступили команди з Мукачівського, Свалявського, Берегівського, Перечинського, Іршавського та Тячівського районів. Ігри правоохоронці ще проведуть у двох районах краю.

Нагадаємо, що після футзалу «Football for kids» серед дітей працівників поліції та Перечинської школи-інтернату в лютому, керівництво Головного управління Національної поліції в Закарпатській області вирішило провести чемпіонат у всіх районах краю. В березні відбуваються відбіркові матчі, а фінал правоохоронці проведуть у квітні в Ужгороді. Переможці отримають цінні подарунки та медалі.

Чемпіонат проходить для підтримки здорового способу життя та налагодження спілкування серед діток з різних куточків Закарпаття.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів