В Ужгороді розкажуть, як отримати грантову підтримку від "Креативної Європи"

В Ужгороді розкажуть, як отримати грантову підтримку від "Креативної Європи"
У наступний четвер, 29 березня, об 11 год. у конференц-залі музичної школи за адресою: вул. Волошина, 11 у м. Ужгороді відбудеться презентація можливостей міжнародної співпраці та умов участі у програмі Креативна Європа.

 

Під час презентації учасники отримають практичні відповіді на питання: Які проекти підтримує КЄ? Як отримати грантову підтримку КЄ? Як підготувати успішну грантову заявку? Як працює грантове фінансування?

Захід організовується у співпраці з Департаментом культури Закарпатської ОДА та Закарпатським обласним організаційно-методичним центром культури.

Примітка:

Програма «Креативна Європа» — це рамкова програма Європейської комісії, спрямована на підтримку культурного та креативного секторів Європи. Загальні цілі програми полягають у захисті, розвитку та популяризації культурного та лінгвістичного різноманіття і зміцненні конкурентної здатності культурного та креативного секторів Європи. Орієнтовний обсяг фінансування програми з бюджету ЄС – 1,46 млрд. євро. Програма складається з двох підпрограм: «Культура» (31% бюджету програми) і «Медіа» (56% бюджету). Також окремою статтею бюджетних витрат в рамках програми є міжсекторальний напрямок (13% бюджету), завданням якого є забезпечення реалізації інструменту фінансового кредитування (Guarantee Facility) та підтримка мережі національних бюро програми «Креативна Європа».

*   *   *

Захід відбудеться у конференц-залі музичної школи за адресою:

м. Ужгород, вул. Волошина, 11

Початок об 11.00

Запрошуються представники усіх ЗМІ

Довідки: 0958323247 Микола Яцков

 

22 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів