Жану Рено прийшовся до душі закарпатський Синевир: Карпати красиві, українці добрі

Жану Рено прийшовся до душі закарпатський Синевир: Карпати красиві, українці добрі
Французький актор Жан Рено на прес-конференції у Києві розказав про враження від перебування в Карпатах, де проходили зйомки фільму "Останній крок".

 

У стрічці він грає одну з головних ролей. Фільм планують представити взимку 2019 року, її сценаристом та режисером є Фредерік Петижан.

"В мене було сильне бажання відвідати Карпати, адже там дуже красива природа. Згадуючи (зйомки - Ред.), було дуже холодно, але перед нами був ліс неймовірної краси", - розказав актор.

Він розповів, що "українці були дуже добрими і я дуже щасливий". "Я б хотів повернутися сюди з новим проектом", - додав Рено.

Актору сподобалося зніматися в цьому фільмі, він намагався бути максимально переконливим у своїй ролі.

А відповідаючи на запитання журналістів, чи можна порівнювати його новий персонаж з Леоном кілером в культовій стрічці Люка Бессона, актор відповів, що аналогій шукати не варто.

У свою чергу Фредерік Петижан повідомив, що стрічка "Останній крок" вже відзнята на 70%. Основною локацією в ній є українські Карпати, а деякі сцени знімали в Києві на Подолі.

За сюжетом, герой Рено - найбільш розшукуваний найманий убивця - насолоджується самотньою відставкою на березі віддаленого озерця в Канаді.

У його шале знаходить прихисток дівчина, що перебуває при смерті після тяжкого нещасного випадку. Чоловік, який усе життя вбивав, вперше рятує життя.

За словами голови Держкіно Пилипа Іллєнка, співпраця з зірками такого масштабу - це "черговий етап" для розвитку української кіноіндустрії.

У коментарі ВВС Україна в лютому пан Іллєнко повідомив про важливість того, що в проекті погодився зніматися "актор такого масштабу".

"Це і є справжня європейська інтеграція", - додав він та відзначив, що українське кіно виходить на новий рівень.

Держкіно в січні уклало контракт з українською компанією "Іст Вест Продакшн" про надання цій стрічці державної фінансової підтримки розміром 21,6 млн грн.

Загальна вартість виробництва фільму - 73,9 млн грн.

З французького боку виробництво картини здійснюють компанії East 35 та Seven 52.

Режисером і автором сценарію фільму є француз Фредерік Петіжан. Оператором-постановником - триразовий лауреат премії "Сезар" Тьєррі Арбогаст.

Окрім Жана Рено, у фільмі зіграє канадська акторка Сара Лінд, на рахунку якої фільми "Табір", "Особисте", "Вовк-поліцейський" та "Екзорцизм Моллі Гартлі".

Джерело: bbc.com

Нагадаємо, Головний "кілер" Франції завершить кар’єру зйомками фільму на закарпатському Синевирі

 

22 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів