Ужгородські студенти набували практичних навичок менеджменту в компанії JABIL

Ужгородські студенти набували практичних навичок менеджменту в компанії JABIL
21 березня Наукове товариство студентів та аспірантів факультету міжнародних економічних відносин мало виїзне засідання в ужгородській філії компанії JABIL.

 

Студенти підрозділу мали змогу на практиці використати знання, які вони здобули з дисципліни методів аналізу та прийняття управлінських рішень.

Молодь супроводжували викладачки Марина КорольНаталія КушнірОльга Поліщук. Спочатку міжнародникам розповіли про діяльність підприємства, зокрема про те, що корпорація JABIL – третій у світі контрактний виробник електроніки.

Відтак, пройшовши інструктаж із техніки безпеки, представники ФМЕВ відвідали виробничий комплекс заводу. Після екскурсії для студентів улаштували три воркшопи, які проводили працівники відділів планування, постачання, бережливого виробництва JABIL. Фахівці навчали молодь навичок ефективного менеджменту.

Зокрема, студенти на практиці дізналися про можливості вдосконалення роботи, планування, тобто як розробити порядок дій та оптимально розподілити ресурси для досягнення мети.

За словами співробітників, пріоритетами фірми є безпека працівників, постійне вдосконалення, виготовлення якісного товару, вчасна доставка та збереження конкурентоспроможності.

Менеджери розповіли, що керівні посади можуть обіймати тільки знавці англійської мови, оскільки всі замовники — іноземні. Важливо також уміти аналізувати матеріали.

Як зауважив голова наукового товариства студентів та аспірантів факультету міжнародних економічних відносин Денис Цап, такі заходи є особливо корисними, оскільки вони — хороший стимул до відмінного навчання. «Крім того, уже тепер студенти можуть ознайомитися з можливими завданнями професії менеджера.

Ольга Брайлян

Медіацентр УжНУ

 

23 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів