На Мукачівщині копи розповіли школярам про види відповідальності неповнолітніх за вчинення злочинів

На Мукачівщині копи розповіли школярам про види відповідальності неповнолітніх за вчинення злочинів
Співробітники Мукачівського відділення поліції зустрілись із учнями навчальних закладів у селі Лохово та Форнош Мукачівського району. Під час проведення заходів у рамках тижня правових знань поліцейські привернули увагу неповнолітніх на необхідності здобуття правових знань.

 

Зустріч поліцейських із старшокласниками відбулась у загальноосвітній школі села Форнош. Дільничні офіцери поліції розповіли школярам про види відповідальності неповнолітніх за вчинення злочинів та правопорушень, про відповідальність батьків чи опікунів за невиконання їхніх обов’язків щодо дітей. Також школярам навели реальні приклади, розповіли про  життєві ситуації,  з  якими підлітки стикаються у своєму житті.

Зі школярами навчального закладу у селі Лохово урок правового виховання провели дільничний офіцер та інспектор ювенальної  превенції. Правоохоронці під час уроку прочитали лекцію про права та обов’язки дітей, поговорили про види правопорушень та відповідальність за їх вчинення. Актуальною для учнів стала тема насильства у сім’ї.

Також під час зустрічей школярам було роз’яснено негативні наслідки вживання спиртних напоїв, наркотиків та паління у юному віці. Працівники поліції звернули увагу учнів і на їх поведінку у школі, відвідування занять та недопущення пропусків уроків без поважних причин.

Під час уроку особлива увага приділялась поясненням учням наслідків спілкування з незнайомцями. Поліцейські надали рекомендації, як реагувати в таких випадках та вберегти себе від злочинців.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів