Закарпатська поліція розшукала за підозрою у вчиненні крадіжок сімох осіб, троє з яких – неповнолітні

Закарпатська поліція розшукала за підозрою у вчиненні крадіжок сімох осіб, троє з яких – неповнолітні
Відносно підозрюваних у вчиненні майнових злочинів вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

 

Протягом доби закарпатська поліція розкрила три крадіжки. За підозрою у вчиненні майнових злочинів розшукали сімох осіб, троє з яких – неповнолітні. 

З повідомленням про викрадення металобрухту з магазину звернувся власник торгового закладу в Перечині. Працівники сектору кримінальної поліції Перечинського відділення поліції встановили, що четверо осіб, трьох з яких заявнику вдалося зупинити на місці злочину, проникли до магазину та викрали звідти метал. Загальна сума збитку склала 5 тисяч гривень.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Встановлено, що мешканці Перечина діяли за попередньої змовою. 

Підозрюваних у вчиненні злочину розшукали. Старшому з них – 20 років і він вже притягувався до кримінальної відповідальності за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка. Інші троє – неповнолітні. Двоє з них 15-річні і одному вже виповнилося 16 років. 

Відносно фігурантів вирішується питання про притягнення їх до відповідальності. 

Перечинським полісменам вдалося розкрити іще одну крадіжку, що трапилася днями у Перечині. 16 березня з заявою про викрадення з комори електроплитки до поліції Перечинщини звернулася 41-річна мешканка Перечина. Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, встановила, що до будинку потерпілої проникли невідомі, які викрали звідти електричну плиту іноземного виробництва. Своїми неправомірними діями крадії нанесли заявниці матеріальну шкоду – 3900 гривень. 

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального  кодексу України – крадіжка з проникненням.

Опрацювавши місце злочину, слідчі встановили особи підозрюваних. Поліцейські з’ясували, що до злочину причетні двоє ужгородців –25-річна та 17-річний мешканці обласного центру Закарпаття. Обоє – раніше судимі за майнові злочини. У скоєному фігуранти зізналися, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. 

Тим часом іршавські поліцейські розшукали причетних до викрадення телефонного кабелю в селі Великий Раковець. Працівники сектору кримінальної поліції встановили особу викрадача. 64-річний чоловік у скоєному зізнався. 

Щойно слідство у справах буде завершено, з обвинувальним актом документи направлять до суду, який повинен поставити остаточну крапку. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів