Як рятувальники селян Закарпаття безпеки життєдіяльності навчали...

Як рятувальники селян Закарпаття безпеки життєдіяльності навчали...
У четвер, 22 березня, фахівці Воловецького райвідділу ДСНС Закарпатської області спільно з активом села та представниками соціальної служби провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Буковець Воловецького району.

 

Такі заходи рятувальники проводять постійно, адже основна їх мета – не лише не допустити виникнення пожеж у житловому секторі, а й навчити громадян елементарних правил безпеки життєдіяльності.

З селянами проводилась відповідна роз’яснювальна робота: наголошувалося на основних недоліках, що допускаються  при монтажі та експлуатації електрообладнання й пічного опалення. Також обов’язково акцентувалася увага місцевого населення на обережному поводженні з вогнем та недопущенні пожеж через дитячі пустощі. Окрему увагу під час відпрацювання фахівці приділили багатодітним сім’ям, самотнім пенсіонерам та неблагонадійним особам.

Незважаючи на те, що зимова погода трохи затрималася в краї, але все ж на календарі кінець березня, а значить незабаром весна таки вступить у свої права, то рятувальники також не забули нагадати співрозмовникам про правила безпеки під час випалювання сухої рослинності на відкритій місцевості та діям у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Кожен житель, з яким було проведено роз’яснювальну роботу, отримав тематичні пам’ятки.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській област

 

23 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів