Керівництво поліції Закарпаття запевняє, що мешканці Великоберезнянщини схвально оцінюють роботу відомства

Керівництво поліції Закарпаття запевняє, що мешканці Великоберезнянщини схвально оцінюють роботу відомства
Жителі Великоберезнянщини та навколишніх населених пунктів зустрілися з заступником очільника поліції Закарпаття полковником Ярославом Лебовичем. Окрім обговорення проблемних питань та пропозицій, місцеві мешканці схвально оцінили роботу поліцейських.

 

Вчора, 23 березня, в адмінбудівлі Великоберезнянського відділення поліції заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Ярослав Лебович провів виїзний прийом громадян.

На заплановану зустріч із полковником поліції прийшли мешканці смт.Великого Березного та навколишніх сіл. Громадяни не лише отримували роз’яснення, що стосуються розслідування певних кримінальних проваджень, але й правові консультації. Так, наприклад, пані Наталія, жителька Великого Березного, радилася з полковником поліції  про правові шляхи вирішення земельного конфлікту, що назрів між нею та сусідами.

Варто зазначити, що окрім проблемних питань, з якими мешканці зверталися до полковника, громадяни відзначили якісну роботу груп швидкого реагування та дільничних офіцерів поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів