Правоохоронці Іршавщини затримали чоловіка, який вирвав з рук односельчанки сумку та втік

Правоохоронці Іршавщини затримали чоловіка, який вирвав з рук односельчанки сумку та втік
Іршавські правоохоронці затримали жителя села Осій за підозрою у пограбуванні жінки. Чоловік вирвав з рук односельчанки сумку та втік. За даним фактом в поліції розпочали кримінальне провадження.

 

Вчора, 23 березня, до Іршавського відділення поліції із заявою про пограбування звернулася мешканка села Осій. Як з’ясували поліцейські, напередодні ввечері на вул. Київській до неї підбіг невідомий чоловік, виравав з її рук сумку та втік. В сумці були 400 гривень та особисті речі заявниці.

Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного у вчиненні цього кримінального правопорушення. Ним виявився 20-річний непрацюючий односелець потерпілої, який, крім цього, підозрюється у ряді інших злочинів.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально- процесуального кодексу України.

За фактом відкрито викрадення чужого майна іршавські слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Фігуранту справи згідно з санкцією статті загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів