Чому консервовані продукти шкідливі для здоров'я?

Чому консервовані продукти шкідливі для здоров'я?
Вчені провели дослідження і з'ясували, що регулярне вживання консервованої продукції може провокувати певні захворювання.

 

Справа в тому, що закрутки і інші солоні продукти провокують ожиріння печінки і розвиток діабету.

Дослідники з США та Венесуели поінформували, що людям не варто захоплюватися різними соліннями, які можуть негативно позначитися на стані здоров'я. Більшість закруток містять в собі велику кількість солі, яка не тільки затримує воду в організмі людини, а й загрожує жировою хворобою печінки.

Вчені повідомляють, що в запущених випадках соління можуть призвести до розвитку цукрового діабету. Медики стверджують, що на день людині варто вживати солі не більше 6 грамів , щоб уникнути серйозних проблем зі здоров'ям.

zdorovia.com.ua

 

24 березня 2018р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*