Закарпатець пробує свої сили у відборі в Національну збірну України Ігор Нескорених

Закарпатець пробує свої сили у відборі в Національну збірну України Ігор Нескорених
Сьогодні, 24 березня, у спорткомплексі Центрального спортивного клубу ЗС України відбувся фінальний етап спортивних тестувань кандидатів до Національної збірної України «Ігор Нескорених».

 

На заключний етап спортивних тестувань у Києві зареєструвалося понад 130 осіб, з яких 19 є представниками Збройних Сил України. Цьогоріч Ігри нескорених відбудуться у жовтні в Австралії.

Випробування в Києві завершує стадію всеукраїнських спортивних тестувань в рамках відбору до національної збірної, що вже побували у Львові та Одесі.

Серед вояків, котрі брали участь у відборі, свої сили випробовував і закарпатець Рустам Росул. Ветеран, що був важко поранений під час захисту України на східних рубежах, проходив тестові випробовування у стрільбі з лука та паверліфтингу.

Закарпатець Рустам Росул йшов на війну добровольцем. У складі Чопського прикордонного загону був направлений на Донбас. В 2014 році оримав поранення під Волновахою. Тоді, прикриваючи побратимів під час обстрілу, Рустам Росул отримав важку травму – у нього був перебитий хребет і чисельні осколкові поранення внутрішніх органів. Йшлося навіть про те, що хлопець залишиться повністю паралізованим, втім лікарі все ж не втрачали надії. Після тривалого лікування в Україні Рустам Росул перебував на реабілітації у США. І нині потроху починає вставати та ходити. 

zakarpattya.net.ua

 

24 березня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів