Чопські прикордонники відмовили 2-м іноземцям у в'їзді в Україну та 2-м українцям – у виїзді

Чопські прикордонники відмовили 2-м іноземцям у в'їзді в Україну та 2-м українцям – у виїзді
Спокійна обстановка на кордоні – це, передусім, результат кропіткої роботи тих, кому державою доручено охороняти її рубежі.

 

Військовослужбовці підрозділів Чопського загону докладають максимум зусиль для забезпечення надійного захисту кордонів України. З цією метою прикордонники разом з іншими правоохоронними органами проводять заходи з посилення охорони держрубежів, взаємообміну інформацією та спільні дії щодо припинення правопорушень законодавства.

Результати такої роботи підтверджуються фактами та цифрами. Так, приміром, лише за останні вихідні прикордонники Чопського загону завадили двом спробам незаконного переміщення тютюнових виробів. У суботу військові виявили 260 пачок цигарок у паливному баку легковика, яким керував громадянин Словаччини. Ще 100 пачок тютюнових виробів  віднайшли учора у запасному колесі легкового автомобіля «Ауді», що належить нашому співвітчизнику.

Також, протягом вихідних прикордонники виконали 15 доручень уповноважених державних органів, відповідно до яких двом іноземцям було відмовлено у в'їзді в Україну та двом українцям – у виїзді. Загалом, через державний кордон не пропущено 19 осіб, з яких п'ятеро неповнолітніх. Завдяки професійним діям військовослужбовців, було припинено 15 адміністративних правопорушень, більшість з яких вчинили при перетині кордону іноземні громадяни. Така статистика свідчить про те, що попри намагання певних осіб обійти чи порушити чинне законодавство, прикордонники неодмінно стануть цьому на заваді.

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

26 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів