Створенням графіті Денис Метелін захоплюється уже років десять

Створенням графіті Денис Метелін захоплюється уже років десять
Сьогодні хлопець ще більше захопився вуличним мистецтвом, тож експериментує, комбінуючи техніки.

 

Ми вже розповідали про проект Дениса Метеліна та Нестора Лісовського «Лабіринт», який хлопці втілили у Львові. Учасник «Срібного мольберта» Денис Метелін не сидить на місці та продовжує займатися активною творчою діяльністю, працювати над створенням нових проектів. А для того, щоб обмінятися досвідом та поспілкуватися, Денис із друзями влаштовують graffiti weekend у рідному місті на території заводу «Рема», де знаходиться галерея «Фарбований лис».

«Графіті-вікенди є гарною нагодою, щоб зібратися разом заради улюблених справ – графіті, спілкування. До всього, це нагода обмінятися досвідом та послухати хорошу музику», – каже хлопець.

Графіті Денис захоплюється уже років десять, із підліткового віку. Каже, це допомагає відійти від буденності й переключитися, розширити межі свідомості. Зараз хлопець ще більше захопився вуличним мистецтвом, тож експериментує, комбінуючи техніки.

Виконані роботи цікаві ще й тим, що малювали їх хлопці не на стіні, як це зазвичай відбувається в стріт-арті, а на плівці, тож тепер їх зручно транспортувати. До речі, одну з робіт уже планують передати у Київ.

Ксенія Шокіна, Культурно-мистецька фундація Brovdi Art

ФОТО надані Денисом Метеліним

 

26 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів