"Ужгород" в 1/8 фіналу Кубка долає мукачівську академію U-19

"Ужгород" в 1/8 фіналу Кубка долає мукачівську академію U-19
Ця кубкова зустріч проходила за рівної боротьби. Якщо мукачівці переважали ужгородців у швидкості та контролі м’яча, на стороні номінальних гостей був досвід та стандарти.

 

Саме після виконання кутового удару на 18-й хвилині досвідчений Руслан Соскида вдало зіграв на підборі й з розвороту зумів пробити в дальній кут воріт. Цей постріл став не беручим для кіпера МФА Артема Одинцова, який хоч і торкнувся м’яча, однак парирувати не зміг.

Та мукачівці доволі швидко оговталися та почали створювати момент за моментом біля воріт кіпера ужгородців Юрія Славіка. Філігранні діагоналі на хід віддавав партнерам хавбек МФА Юрій Булеза після яких виникали пожежі в карному майданчику номінальних гостей. Попереду вдало чіплявся за м’ячі Артем Баятян, саме після такої передачі він змусив на собі сфолити в штрафному майданчику оборонця «Ужгорода». Пенальті взявся виконувати Артем Атамась та відмінно зіграв воротар «Ужгорода» Юрій Славік, який парирував постріл хавбека МФА. Та все ж на перерву команди пішли за рівного результату. Вже на доданій хвилині першого тайму партнери вивели віч-на-віч з кіпером ужгородців Назара Грицака, який зумів реалізувати свою нагоду.

В другій половині матчу гра стала позиційною, насиченою боротьбою з обмалем голевих нагод. Гадаю, тут вирішальну роль відіграв досвід і вміння витиснути максимум зі своєї нагоди. Вдалу заміну провів наставник «Ужгорода» Тарас Тулайдан, випустивши на поле Предчука, який виправдав довіру тренера забитим м’ячем  на 64-й хвилині гри, який у підсумку й став вирішальним.  Підопічні Віктора Ряшка мали кілька нагод зрівняти результат поєдинку, однак вдало на лінії воріт діяв кіпер гостей Ю. Славік. Тож далі в боротьбі за почесний трофей крокує «Ужгород», який чекатиме на свого суперника з переможця пари «Кінчеш» - «Севлюш».

Технічні дані

Стадіон смт. Середнє

Погода +4, Глядачів: 80 чол.

МФА U-19 – ФК «Ужгород» - 1:2 (1:1)

Голи: Грицак 45+1 – Соскида 18, Предчук 64

На 22 хв Атамась (МФА) не реалізував пенальті

Арбітр: Олександр Рошко (Мукачівський район);

Асистенти арбітра: Василь Федак, Йосип Мучичка (Мукачівський район);

Делегат ФФЗ: Василь Козик (Мукачево).

МФА: Одинцов Максим, Синишин Святослав (Смітюха Олег 80), Максимець Віталій,  Комановський Олександр, Береш Антон, Дністрянський Олександр (Цвик Микола 53), Атамась Артем, Кодря Максим, Грицак Назар (Навроцький Максим 70), Булеза Юрій (Байса Іван 73), Баятян Артем (Габовда Тіберій 49).

Запасні: Колісник Максим, Лозан Олег.

Тренер: Віктор Ряшко

«Ужгород»:  Славік Юрій, Дудаш Михайло, Чумак Віктор, Ільчук Іван, Бонтей Василь, Білінський Роман (Буксар Степан 58), Лазар Андрій (Орос Василь 83), Дуран Володимир (Септа Олександр 75), Куртанич Руслан (Предчук Антон 35), Кривка Павло, Соскида Руслан.

Запасні: Романко Антон, Іонін Андрій.

Тренер: Тарас Тулайдан

Попередження: Чумак 15, Білінський 22, Дуран 54, Лазар 57, Предчук 69, Орос 84.

 

26 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів