На Берегівщині поліціянти затримали крадія з награбованим на місці злочину

На Берегівщині поліціянти затримали крадія з награбованим на місці злочину
Чоловіка, який скоїв крадіжку з будинку мешканця села Вари, правоохоронці затримали з награбованим на місці злочину. За фактом замаху на крадіжку слідчі відкрили кримінальне провадження.

 

До відділу поліції Берегова надійшло повідомлення про крадіжку з будинку мешканця районного центру села Вари. Правоохоронці оперативно прибули за вказаною адресою та затримали причетного до крадіжки з викраденими речами на місці злочину. Затриманим виявився  48-річний непрацюючий мешканець села Мала Бийгань.

Як повідомили в поліції, берегівчанин  розбив віконне скло та проник до будинку заявника, звідки викрав тюнер до телевізора, мікрохвильову піч та килим. 

Крадені речі слідчі вилучили і долучили до кримінального провадження як речовий доказ. Після проведення всіх необхідних  експертиз майно повернуть власнику. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному у крадіжці поліція інкримінує замах на крадіжку, що передбачено ч. 2 ст. 15, ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів