Хустянин відлупцював іноземця – обставини з’ясовує поліція

Хустянин відлупцював іноземця – обставини з’ясовує поліція
Працівники поліції Хустського відділу з’ясовують всі обставини інциденту, який трапився за участі громадянина іноземної держави та місцевого жителя. Слідчі кваліфікували подію за фактом хуліганства, слідство триває.

 

Вчора, 26 березня, до хустських правоохоронців звернувся громадянин іноземної держави та повідомив, що невідома особа спричинила йому тілесні ушкодження. Інцидент стався біля одного з місцевих готелів. 

Працівники поліції, які прибули на виклик, встановили, що іноземець перебуває у місті в особистих справах. Між ним та іншим відпочиваючим, місцевим жителем, виник конфлікт. Останній зробив зауваження іноземцеві щодо його поведінки, проте той не реагував, відтак 46-річний чоловік наніс йому кілька ударів кулаком в обличчя. 

Поліція з’ясовує всі обставини даної події,  наразі обидва дають покази. Слідчі вже призначили судово-медичну експертизу. Дану подію в поліції кваліфікували за ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу  до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. Слідство триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів