Ужгородський університет налагоджує співпрацю з Краківською Акадeмією "Ігнаціум"

Ужгородський університет налагоджує співпрацю з Краківською Акадeмією "Ігнаціум"
26 березня 2018 року відбувся візит польських колег з Академії “Ignatianum” в м.Кракові (Республіка Польща) до Ужгородського національного університету, а саме на Факультет історії та міжнародних відносин.

 

В рамках візиту організовано зустріч зі студентами та викладачами факультету, а  також  робоча зустріч декана факультету історії та міжнародних відносин з представниками польської Академії.  До Ужгороду приїхали  проф. Артур Волек,  в.о. декана  педагогічного факультету та  Міхал Варжонек , викладач інституту  політичних наук та адміністрації. З боку факультету історії та міжнародних відносин участь у роботі брали декан факультету історії та міжнародних відносин, д.і.н. Вовканич І.І.,  доцент кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій, канд. політ. наук  Мелеганич Г.І., доцент кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій, канд. політ. наук  Шелемба М.М., викладач кафедри Бенчак О.Ф.

Дана зустріч започаткувала співпрацю Ужгородського національного університету із Ієзуітським університетом “Ignatianum”. Представники факультетів обговорили можливості обміну студентів, зокрема спеціальностей «Міжнародні відносини», «Країнознавство» та «Міжнародна інформація» на семестрове навчання, проведення спільних наукових заходів та наукових проектів.  

Вже 27-28 березня  2018 року відбудеться  перший спільний захід – Міжнародна науково-практична конференція «Полікультурність та різноманітність у XXI столітті» на базі  Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ. Представники обох  університетів є співорганізаторами наукового заходу. А 21 квітня 2018 року в рамках поїздки викладачів та студентів факультету відбудеться зустріч представників уже у м.Кракові.

Отже, дана співпраця вже у цьому навчальному році буде підтверджена конкретними заходами.

uzhnu.edu.ua

 

27 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів