«Дитяча легка атлетика ІААФ» – в Ужгороді стартував ІІ етап Західноукраїнської ліги

«Дитяча легка атлетика ІААФ» – в Ужгороді стартував ІІ етап Західноукраїнської ліги
В Ужгороді стартував ІІ етап Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ». На змагання приїхали команди із Хмельницького, Луцька, Тернополя, Івано-Франківська. Наше місто представляють школярі ужгородської класичної гімназії та спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3. Команда спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3, нагадаємо, перемогла у I-му етапі, який у середині березня проходив в Івано-Франківську. Заключний, ІІІ етап, відбудеться 12 квітня в Тернополі.

 

На урочистому відкритті юних спортсменів вітали заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай, начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міськради Ольга Василиндра, голова Закарпатського обласного відділення НОК України Іван Риляк, президент Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області Віталій Матешко, президент федерації легкої атлетики Тернопільської області Валерій Єднак, учасник Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, майстер спорту, чемпіон світу з фехтування на шпагах Анатолій Герей та інші.

Подякував організаторам, тренерам та учасникам змагань заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай. «Своїм прикладом ви показуєте іншим, що спорт – це сила, це задоволення від життя. Сподіваюся, що ви гарно проведете час у нашому місті і ще не раз його відвідаєте. А від сьогоднішніх спортивних змагань бажаю тільки позитивних вражень. Усім успіху, хай переможе найкращий!», - зазначив Василь Васильович.

Перед початком змагань провели традиційну музичну розминку.

 

27 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів