На Закарпатті говорили про дотримання вимог трудового законодавства в органах державної влади

На Закарпатті говорили  про дотримання вимог трудового законодавства в органах державної влади
Про це йшлося на сьогоднішній тематичній зустрічі, що проходила на базі Перечинської РДА в рамках навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

 

Захід був організований Закарпатським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. У ньому взяли участь держслужбовці та посадовці Перечинських райдержадміністрації та райради.

Модератором зустрічі виступив перший заступник начальника Управління Держпраці у Закарпатській області Василь Грицик. Він детально поінформував присутніх про нововведення у законодавстві про працю, вимоги щодо належного оформлення трудових відносин з працівниками, розкрив зміст і поняття трудового договору, порядку його укладення із врахуванням змін у трудовому законодавстві, про порядок нарахування і виплати заробітної плати працівникам та дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці.

Посадовець також акцентував увагу учасників зустрічі на необхідності дотримання роботодавцями  вимог законодавства про працю та про передбачені законодавством види відповідальності за допущення порушень трудового законодавства.

Водночас Василь Грицик назвав типові порушення, які найчастіше зустрічаються під час інспекційних відвідувань, відповів на запитання учасників заходу і надав консультативну допомогу, виходячи з практичного досвіду.

Джерело: Управління Держпраці у Закарпатській області

 

27 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів