У неділю стартує Великодній ярмарок у Хусті

У неділю стартує Великодній ярмарок у Хусті
Фестиваль, створений з любов’ю до рідного міста З 1-го по 15-те квітня стартує Великодній ярмарок у Хусті. Подія уже стає традицією для міста над Тисою.

 

Ярмарок є чудовою платформою для презентації місцевого виробника. У дерев’яних будиночках можна придбати унікальні сувеніри та handmade речі, тематичні прикраси та традиційні товари побутового вжитку. Широкий асортимент домашніх сирів, апетитних ковбасок, десятки видів меду, вина, солодощів, автентичних сувенірів та можливість поласувати закарпатською кухнею завоює любов будь-якого гурмана.

Місією заходу є нагадати хустянам та гостям цього прекрасного міста про цінність Великодня! Адже саме тут завжди дитячий сміх, щирі фотографії та піднесена атмосфера Пасхи. Адже у передсвятковій метушні часто забуваємо про істину світлий Великдень! Але завдяки фестивалю можна зануритись у казку до пасхальних зайців та кольорових крашанок, до неймовірних handmade витворів та апетитного сиру, вина,  Фестиваль проходить на європейському рівні, де є:

- Стильні дерев’яні будиночки;

- Унікальні учасники, яких шукаємо по всій Україні;

- Програма (виступи, аніматори для дітей, благодійні лотереї, розіграші, майстер-класи, тематичні вечірки й тд);

- Декорації;

- Тематичні фотозони;

- Безпека для відвідувачів.

Організатори хочуть іще більш зблизити Хуст до Європи. Саме тому для гостей та жителів міста, підготували майстер-класи, виступи та пізнавальні анімаційні заходи. Кожен ярмарок - це частина нашої душі для ВАС! Дерев’яні будиночки, різні традиційні ласощі, ароматні напої, цікава розважальна програма, сувеніри, що притаманні саме нашому регіону та Street Food - такою буде центральна площа міста Хуста.

 

28 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів