Затримувати правопорушників у львівському "кілер-хаусі" вчилися офіцери Нацгвардії з Ужгорода

Затримувати правопорушників у львівському "кілер-хаусі" вчилися офіцери Нацгвардії з Ужгорода
Головне призначення "кілер-хауса", або ж так званого "шіт-хауса" — навчити веденню бойових дій в житлових і громадських будівлях.

 

У 2-й Галицькій бригаді Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України пройшли збори із командирами батальйонів та командирами рот бригади. Аби вдосконалити свої знання до Львова приїхали офіцери із Тернополя, Рівного та Ужгорода.

У рамках зборів відбулись спільні заняття на базі Львівського державного університету внутрішніх справ, на яких гвардійцям було представлено будову кіллер-хауса, або як його ще називають «шіт-хаус». Навчально-тренувальний комплекс «кілер-хаус», призначений для навчання ведення бойових дій в житлових і громадських будівлях.

«Наші військовослужбовці спільно з працівниками поліції виконують службово-бойові завдання з охорони громадського порядку, - розповідає командир батальйону 2-ї Галицької бригади майор Олег Конопляник, - і, як на мене, це дуже необхідно. Бувають ситуації, коли розпочинається переслідування зловмисника, який може заховатись у приміщенні, і тут уже змінюється порядок дій правоохоронцями. Тому в наших планах також використовувати «Killer House» для навчання особового складу».

Полісмени показали, як саме вони відпрацьовують дії у навчально-тренувальному комплексі, поділились алгоритмами дій при звільненні заручників та затриманні правопорушника в приміщенні.

Аліна Новікова, Нацгвардія України

ФОТО автора 

 

28 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів