Протипожежну профілактичну акцію проводять рятувальники на теренах Закарпаття

Протипожежну профілактичну акцію проводять рятувальники на теренах Закарпаття
Так, сьогодні, 28 березня, закарпатські рятувальники на території ДНЗ №2 м.Тячів провели акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти".

 

Гості роз’яснили підростаючому поколінню основні протипожежні правила та заходи безпеки життєдіяльності. Наголосили на їх безумовному дотриманні. Також показали та розказали про техніку, спеціальне спорядження та бойовий одяг в якому вогнеборці виїжджають на ліквідацію надзвичайних подій.

Усі охочі мали можливість посидіти у кабіні автомобіля або приміряти бойове спорядження приборкувачів полум’я. Особливі емоції у дітей викликало те, що кожен міг ліквідувати  умовне загорання шляхом подачі води в осередок горіння.

Загалом, усе, що побачили дорослі та малі під час профілактичної акції є дуже повчальним та неодмінно має виконати своє призначення: акцентувати увагу на необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності, а також вмінні правильно діяти при будь-яких надзвичайних ситуаціях для того, щоб зберегти своє життя та, за необхідності, надати допомогу потерпілим.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

28 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів