З поліцейською охороною аграріям Закарпаття жодні рейдери не страшні!

З поліцейською охороною аграріям Закарпаття жодні рейдери не страшні!
Для охорони сільськогосподарських угідь і полів створюються стаціонарні пости та мобільні групи, які безпосередньо охороняють ввірені їм території.

 

Закарпаття - край сільського господарства: ранніх овочів, фруктів, ягід… Саме тут є всі умови, щоб вирощувати й продавати «плоди землі». Однак чимало зусиль докладають аграрії краю, аби виростити якісний урожай. І немалу роль на всіх етапах роботи відіграє охорона «плодючої землі».

На жаль, не тільки від шкідників слід охороняти врожай, а й від «доброзичливців», які легко спокушаються на чужу землю або те, що на ній росте. Поліцейські охорони Закарпаття розповідають, що можуть допомогти у захисті угідь.

- Охорона сільських угідь, полів, складських приміщень. Ми маємо можливість забезпечити фермерів як фізичною, так і технічною охороною, як на етапі посіву, так і під час збору врожаю. Крім того, забезпечивши себе поліцейською охороною, аграрії отримують один із найефективніших способів захисту від рейдерського захоплення майна та об’єктів, у тому числі - сільськогосподарського призначення, - наголосив Андрій Литовченко, начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Багаторічний досвід охорони таких об'єктів дозволив поліцейським виробити чіткий алгоритм дій - для охорони сільськогосподарських угідь і полів створюються стаціонарні пости та мобільні групи, які безпосередньо охороняють ввірені їм території.

До слова, Управління поліції охорони в Закарпатській області звертає увагу на необхідність негайного інформування органів Національної поліції про можливі конфлікти майнового характеру, які можуть призвести до неправомірних рейдерських захоплень, а також заздалегідь подбати про свою безпеку та охорону майна вповноваженою структурою – поліцією охорони.

Звернутися за додатковою інформацією Ви можете безпосередньо до територіально підрозділу поліції охорони, або ж за телефонами:

0 800 502 220

097 0 502 220

073 0 502 220

099 0 502 220

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

 

28 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів