Полісменам стало відомо, хто поцупив ноутбук у 77-річної жительки Закарпаття

Полісменам стало відомо, хто поцупив ноутбук у 77-річної жительки Закарпаття
Злодієм виявися 37-річний мешканець міста над Латорицею.

 

Вчора, 27 березня, із заявою про грабіж до правоохоронців чергової частини Мукачівського відділу поліції звернулась 77-літня жінка. Заявниця повідомила, що колишній співмешканець її онуки проник до квартири,  відштовхнув її  і зі спальної  кімнати викрав ноутбук.

Поліцейські кримінальної поліції Мукачева перевірили інформацію, зібрали доказову базу і за кілька годин встановили й затримали мукачівця, причетного до  вчинення грабежу. Ним виявися 37-річний місцевий мешканець. Речовий доказ —  викрадений ноутбук — правоохоронці вилучили та після проведення слідчих  дій повернуть власниці.

За фактом грабежу, поєднаного із проникненням до житла, а це ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України, у поліції розпочали слідство. Зараз  вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

За вчинене чоловікові передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. У справі триває розслідування.

Джерело: Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

28 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів