Немає, мабуть, людини, яка б хоч раз не чула про "Маленького принца"...

Немає, мабуть, людини, яка б хоч раз не чула про "Маленького принца"...
Задля великої справи "Маленького принца" покаже в Ужгороді молодіжний експериментальний театр.

 

"Мабуть немає людини, яка б хоч раз не чула про "Маленького принца". Історія, написана для дітей, дивує своєю мудрістю найосвіченіших дорослих, адже говорить вона про речі, які не можна купити за гроші, про те, що є справжнім і чого потребує кожен з нас... Багато відомих людей бралися за постановку цієї історії, ми ж пропонуємо подивитися нашу, дуже щиру інтерпретацію. Спробуємо зробити щось нестандартне і зачепити ваші серця…".

Такими словами молодіжний експериментальний театр "Увімкніть світло" запрошує на виставу-перформанс "Маленький принц" за однойменним твором Антуана де Сент-Екзюпері. Ужгородцям пропонують стати не лише глядачами ще одного оригінального прочитання відомої філософської казки, а й доброчинцями, які допоможуть створити казку для інших. Всі кошти з продажу квитків будуть спрямовані на облаштування дитячої ігрової зони в онкологічному відділенні Закарпатської обласної дитячої лікарні в Мукачеві.

Показ вистави відбудеться у п'ятницю, 30 березня, в приміщенні Закарпатського обласного художнього музею ім.Й.Бокшая. Початок о 18.30.

До слова, з цією ж благодійною метою театр представлятиме в Ужгороді й інші свої арт-проекти – 1 та 13 квітня. Деталі за посиланням: https://www.facebook.com/teatrsvitlo/.

 Департамент культури Закарпатської ОДА

 

28 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів