Зустріч із ветеранами-афганцями відбулася у закарпатському "Білому домі"

Зустріч із ветеранами-афганцями відбулася у закарпатському "Білому домі"
Заступник голови Закарпатської ОДА Володимир Колесніков 28 березня зустрівся з активом обласних громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів.

 

Ініціював проведення зустрічі голова Закарпатської територіальної організації української спілки ветеранів Афганістану Віктор Югас для вирішення питань соціального захисту цієї пільгової категорії закарпатців. Воїнів-інтернаціоналістів цікавили питання санаторно-курортного лікування та оздоровлення, фінансова допомога при хворобах, ремонті помешкань, питання пільг на проїзд та паливні матеріали, оформлення документації земельних ділянок, придбання квартир та інші. Крім того йшлося і про організацію святкування ювілейної дати – 30-х роковин виведення військ із Афганістану.

Відповіді на конкретні питання присутнім афганцям надали представники  структурних підрозділів обласної адміністрації, які також взяли участь у заході: департаменту соціального захисту населення, департаменту охорони здоров’я, департаменту фінансів, а також представники управління містобудування та архітектури, Держгеокадастру, лісового та мисливського господарства, пенсійного фонду.

Представники обласних громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів за результатами зустрічі вирішили сформувати деталізований перелік конкретних питань, з яким звертатимуться до Кабінету міністрів, Верховної Ради та обласних депутатів задля підвищення якості соціального захисту учасників війн на території інших держав.

Джерело: Прес-центр Закарпатської ОДА

 

28 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів