Де й чим сьогодні займаються комунальники та міські служби Ужгорода

Де й чим сьогодні займаються комунальники та міські служби Ужгорода
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» продовжують підготовку до Великодніх свят – міняють лампи вуличного освітлення біля церков на вулицях Єньківській, Августина Волошина, Капітульній, Івана Ольбрахта, Олександра Духновича, Василя Стефаника, а також у Боздоському парку.

 

Крім того, ремонтують трансформаторну підстанцію на Минайській, 7 та міняють лампи вуличного освітлення на вулиці Андрія Палая (Тельмана).

На проспекті Свободи, 42 «УжАгромікс» зрізає аварійне дерево, на Станційній – видаляє поросль.

Робітники комунального підприємства КШЕП прибирають стихійні сміттєзвалища на Митній, Сріблястій, Івана Панькевича. «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні смітники на вулицях Адама Міцкевича, Тиводара Легоцького, 18, а «УжБудСервіс» – на вулицях Вілмоша Ковача (Белінського), Олександра Попадинця (Плеханова), Іштвана Сечені. Вночі вулиці міста прибирали з застосуванням спецтехніки працівники КШЕП. Сьогодні механізовано прибирають Минайську, Михайла Грушевського, Марії Заньковецької робітники «УжБудСервісу».

Працівники обслуговуючих компаній «АВЕ-Ужгород», «УжБудСервіс», «Управління житлом», «Хаус Менеджмент Груп», «Прибиральник Плюс» та КП «КШЕП» також проводять ручне прибирання вулиць міста.

Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі. Тут ставлять залізобетонні каналізаційні колодязі, демонтують покриття з бруківки, прокладають електричний кабель. У рамках капітального ремонту тротуарів на проспекті Свободи демонтують старе покриття з бетонних плит та ставлять ФЕМ-плитку.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

29 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів