Поліція та міграційна служба виявили на ринках Мукачева нелегальних мігрантів

Поліція та міграційна служба виявили на ринках Мукачева нелегальних мігрантів
З метою виявлення іноземців та осіб без громадянства, які вчиняють правопорушення, незаконно перебувають на території України, поліцейські Мукачівського відділу поліції спільно з працівниками Державної міграційної служби провели відпрацювання місцевих ринків.

 

Сьогодні, 29 березня, в рамках заходів під час проведення загальнодержавної операції на виявлення іноземних громадян, які порушують норми українського законодавства, поліція Мукачева спільно з представниками міграційної служби та журналістами  провели рейд на ринках міста.

Сьогодні під час перевірки документів у громадян іноземних держав, правоохоронці Мукачівського відділу зафіксували два порушення,  кваліфіковані за ч.1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та за ст.205 (Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім ринків, правоохоронці проводять профілактичне відпрацювання всіх місць, де можуть перебувати іноземці, які тривалий час знаходяться на території регіону без необхідних документів: готелі, мотелі, гуртожитки. Також поліцейські перевіряють автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують. 

З початку операції «Мігрант» співробітники Мукачівського відділу поліції виявили 12 осіб, які порушили міграційне законодавство. Стосовно двох  нелегальних мігрантів прийнято  рішення про  їх примусове повернення, одного іноземця примусово видворили за межі країни,  а є  й такі, яких  помістили  до пункту тимчасового  перебування іноземців або осіб без громадянства.

Поліцейські краю продовжують активну роботу щодо виявлення іноземців, які порушують міграційне законодавство та закликають громадян бути пильними і повідомляти про будь-яких підозрілих осіб на лінію «102».

Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

29 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів