На Закарпатті виявлено 11 роботодавців, які боргують заробітну плату працівникам

На Закарпатті виявлено 11 роботодавців, які боргують заробітну плату працівникам
На Закарпатті працює регіональний штаб з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами.

 

З метою забезпечення належного, повного виконання рішень про стягнення заробітної плати інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами по всій території України почали свою роботу регіональні штаби з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягненнязаборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами. 

Слід зазначити, що станом на 26.03.2018 органами ДВС Закарпатської області вже частково погашено заборгованість по заробітній платі на суму 131 689 грн. Однак, залишається частина рішень які невиконана. 

По Закарпатській області боржниками, якими рішення не виконано виступають 11 роботодавців, а саме:

1. Лумшорське дочірнє підприємство лікувально-оздоровчого комплексу "Полонина";

2. ДП Міністерство оборони України "Мукачівська госпрозрахункова дільниця";

3. Закарпатський обласний благодійний фонд "Євреї Закарпаття";

4. Учбово-спортивна база "Закарпаття";

5. КП Дубівське підприємство по водопостачанню;

6.ТзОВ "Біонатмед";

7. Мукачівське учбово виробниче підприємство Українського товариства сліпих;

8. ФОП Андрела Н.І.;

9. ПОГ Мукачівське учбово виробниче підприємство Українського товариства сліпих №1;

10. ДП "Великолазівський";

11. Широківський дошкільний навчальний заклад ясла-садочок.

На сьогодні органами ДВС Закарпатської області вживаються заходи щодо примусового стягнення коштів з недобросовісних боржників. Так, основними інструментами боротьби які застосовують державні виконавці є звернення стягнення на майно та кошти боржника; направлення до судів подання про тимчасове обмеження керівників підприємств-боржників у праві виїзду за межі України до виконання зобов’язань, покладених на них відповідними рішеннями; виклики керівників для надання пояснень

Одночасно керівників найбільших боржників запрошено для участі у першому засідання регіонального штабу, що відбудеться 04 квітня 2018 року, де буде обговорено питання причин невиконання рішень та своєчасної сплати заробітної плати, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області. 

 

30 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів