Поліція Закарпаття просить допомоги у розшуку безвісти зниклої жінки та чоловіка

Поліція Закарпаття просить допомоги у розшуку безвісти зниклої жінки та чоловіка
Співробітники Іршавського відділу поліції встановлюють місце знаходження Поляк Ганни, мешканки села Великий Раковець Іршавського району. Жінка 23 березня пішла з дому і не повернулася.

 

Вчора,  29 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 61-річної  мешканки с. Великий Раковець про зникнення її доньки. Жінка повідомила, що її 33-річна донька 23 березня пішла з дому, нікого не попередивши, і не повернулась. 

На місце події, до будинку зниклої, виїхали правоохоронці слідчо-оперативної групи відділу. Як встановили поліцейські, зникла жінка проживала разом з трьома неповнолітніми дітьми та матір`ю-пенсіонеркою. В день зникнення, мешканка Іршавщини ввечері, близько 18.00 год, вийшла з будинку і не повернулась. Наступного дня, 24 березня, жінка телефонувала додому, однак про  місце  свого  знаходження рідних не повідомляла.

Прикмети 33-річної Ганни Поляк: зріст близько 170 см, худорлявої тілобудови, волосся коротке темно-коричневого кольору, очі карі. Особливі прикмети: з правого  боку на обличчі має рубець. Жінка була одягнута в світло-коричневу куртку з білим хутром, джинси синього кольору, темне взуття. Мала з собою  жіночу сумку чорного кольору.

Поліція звертається з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацію,  яка допоможе у пошуку жінки, просимо повідомляти на лінію «102», за телефоном: 098 458 72 51 або до  чергової  частини Іршавського відділення поліції.

Також працівники Мукачівського районного відділення поліції встановлюють місце знаходження 72-річного мешканця села Кальник — Мазюта Андрія. Пенсіонер пішов з дому і не повернувся.

Вчора, 29 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки Мукачівського  району про зникнення її батька – 72-річного  Мазюта Андрія. Як з’ясували правоохоронці, мешканець села Кальник того ж дня близько обіду пішов з дому і не повернувся. Досі місцезнаходження пенсіонера не відоме. 

Прикмети зниклого: зріст – 170 см, худорлявої тілобудови, волосся сиве. Був одягнений у спортивні штани та светр темного кольору, безрукавку та шапку теж темного кольору. 

Поліція Мукачівщини  звертається з проханням до громадян, які володіють інформацією, що може допомогти у пошуках зниклого,  повідомити  на лінію «102», або 067 314 34 68 чергова частина Мукачівського районного відділення  поліції.

Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

30 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів