Стало відомо, коли в Ужгороді презентують спецпроект для краян із фізичними вадами

Стало відомо, коли в Ужгороді презентують спецпроект для краян із фізичними вадами
Це станеться майже за місяць — 27 квітня.

 

У рамках реалізації проекту «Стежка до працевлаштування», який ініціював регіональний центр соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір» за підтримки  Корпусі Миру Сполучених Штатів Америки в Україні а також Закарпатського обласного та Ужгородського міського центрів зайнятості 27 березня в обласному центрі зайнятості відбулася робоча зустріч.

 В ній прийняли участь представники служби зайнятості, центру реабілітації інвалідів «ВИБІР», зокрема, Юрій Фущич, директор Закарпатського обласного центру зайнятості, Андрій Воробець, директор Закарпатського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Роланд Лавеллі, представник Корпусу Миру, Василина Марко, директор центру реабілітації інвалідів «ВИБІР».

За круглим столом зібралися однодумці, які вважають, що організація стажування людей з інвалідністю це перший дієвий крок до працевлаштування даної категорії громадян.

Юрій Фущич відмітив реальні кроки допомоги служби зайнятості у працевлаштуванні молодих інвалідів, які не мають досвіду роботи. Зокрема він зазначив: «Проект тільки розпочав свою роботу, а ми вже маємо позитивні результати  стажування. Великоберезнянським центром зайнятості через стажування на робочому місті, вдалося  працевлаштувати молоду особу з інвалідністю.  Служба зайнятості готова прийняти посильну участь у реалізації даного проекту із залученням широкого кола небайдужих роботодавців та зацікавлених осіб».

Петро Фолтин, начальник відділу роботодавців, наголосив, що з метою популяризації даного проекту  необхідно провести його  презентацію з залученням широкого кола потенційних роботодавців, щоб активізувати їх  до співпраці.

На закінчення робочої зустрічі анонсовано дату проведення презентації проекту «Стажування людей з інвалідністю на робочому місці» для роботодавців та широкого загалу - 27 квітня 2018 року.

Закарпатський ОЦЗ

 

30 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів