Дівоча "пропажа" зі Стройного знайшлася аж у місті над Латорицею

Дівоча "пропажа" зі Стройного знайшлася аж у місті над Латорицею
Ця історія має стройненську адресу та конкретних дійових осіб. Як тільки пару днів не з‘являлася додому 16-річна мешканка села Стройне Євгенія Данканич (на фото), яка є студенткою одного з навчальних закладів краю, земляки, найперше добрий і старанний опікун Юрій Зубрович, активісти сільради на чолі з її головою Іваном Станковичем, правоохоронці вдарили на сполох.

 

І правильно вчинили, бо так велять людська гідність і совість! Інформація про зниклу юну землячку та її фото оперативно з‘явилося і нанашому сайті. Як повідомили у відділенні поліції (його офіцери, за словами сільського голови, уже у понеділок побували у Стройненській сільраді), куди також було подано заяву, на телефонні дзвінки юнка не відповідала.

Отож останні чи не найктивніше взялися за пошуки дівчини, що вже в середу принесло принесло гарну новину: Євгенія, яка, на жаль, росте сиротою, знайшлася аж у сусідньому Мукачеві. А до рідних додому, до подруг не дзвонила, бо нібито загубила карточку, а жоден телефонний номер із алфавітної книжки не затямила.

Натомість ніби-то боялася приходити додому, адже усвідомила, скільки прикрощів завдала близьким і родичам своїм відлученням із дому. Не пропадай, Євгеніє...

Михайло Столяров

 

30 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів