"Кубок Верхньої Тиси" завойовує МФА

"Кубок Верхньої Тиси" завойовує МФА
Команда МФА U-13 (гравці 2005 р.н.) цього тижня зуміли зібрати до своєї колекції одразу два чемпіонські титули на турнірах.

 

Після успіху на турнірі-меморіалі на честь Гейзи Колочаї в Берегові, підопічні Івана Фізера вчора, 30 березня на стадіоні в с. Кольчино здобули титул переможців на фінальному етапі турніру «Кубок Верхньої Тиси».

Після попереднього етапу змагань, який відбувся в Буштині за участі 9 команд з  Тячівщини, Рахівщини, Виноградівщини та Хустщини до фінальної стадії пробилися вихованці ДЮСШ Виноградів, Рахівського та ДЮСШ «Нарцис» (Хуст). Також до цієї трійки долучилися МФА U-15.

У першому поєдинку за вихід до півфіналу боролися МФА U-15 та команда ДЮСШ Виноградів. Незважаючи на втому від участі в триденному попередньому турнірі мукачівці реалізували дві свої нагоди в кожному з таймів – вдало зіграв в атаці Валентин Напуда. Рахунок зустрічі міг бути й більшим та Олександр Косовщук не зміг реалізувати пенальті.

У другій зустрічі за вихід до фіналу зійшлися хустський «Нарцис» та гравці ДЮСШ Рахівського району. Основний час гри завершився без голів. А от в серії післяматчевих пенальті вдача була на боці представників Рахівщини, які перемогли – 4:3.

Матч за бронзу між виноградівцями та хустинами знову завершився нічиєю – 1:1. А вже по пенальті підопічні Василя Форкавця («Нарцис») були влучніші від виноградівців – 3:2.

А в фіналі мукачівці діяли значно потужніше від команди з Рахівщини. Як наслідок – чотири рази наші гравці змушували рахівських футболістів розпочинати гру з центрального кола. Авторами голів у цьому матчі  в складі МФА стали Іван Лібак, Валентин Напуда, Олександр Косовщук та Іван Романчук.

Церемонію нагородження проводили директор МФА Пийтер Латор, головний суддя змагань Василь Козик, спортивний директор МФА Золтан Сільваші, селищний голова Кольчина  Микола Дуб. А почесний трофей – кубок капітан МФА Валерій Чайка отримав із рук заслуженого майстра спорту СРСР Василя Турянчика. До слова, онук Василя Юрійовича  Марк також виступає в лавах переможців цього турніру. Окрім медалей, командам-учасницям фіналу  були вручені футбольні м’ячі. Також було визначено кращих гравців у номінаціях.

Кращий нападник – Станіслав Кедик (ДЮСШ Виноградів);

Кращий півзахисник – Сергій Молнар («Нарцис», Хуст );

Кращий воротар – Валентин Юркуц (Рахівська ДЮСШ);

Кращий гравець – Олександр Косовщук (МФА).

 

31 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів