Чергова сесія Ради найбільшого району Закарпаття отримала назву "медична"

Чергова сесія Ради найбільшого району Закарпаття отримала назву "медична"
У п’ятницю, 30 березня, відбулося друге пленарне засідання 13 -ї сесії Тячівської районної ради 7-го скликання, яке провів голова Іван Фабрицій за участі заступника голови Ігоря Грабаря.

 

Також були присутні голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук, селищні та сільські голови, керівники районних установ та відомств, структурних підрозділів РДА.

У залі зареєструвалися 27 із 42 депутатів, які затвердили порядок денний і приступили до його розгляду. В основному це були питання, які необхідно вирішити для  запровадженням медичної реформи на території району.

Насамперед депутати прийняли рішення про припинення державної реєстрації комунального закладу «Тячівський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» (м.Тячів, вул. Голлоші,1) шляхом ліквідації у зв'язку з тим, що заклад не здійснює фінансово-господарську діяльність.

 

Після чого створили Комунальне некомерційне підприємство Тячівської районної ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги» за юридичною адресою с.Теребля, вул. Центральна 94, затвердили статут  та призначили т.в.о. Центру до проведення конкурсу на цю посаду Тетяну Лебедєву (начальника інформаційно-аналітичного центру відділу охорони здоров’я Тячівської РДА.

Голова ради Іван Фабрицій наголосив, що такі Центри вже створено у всіх районах Закарпаття, окрім Тячівського. У зв'язку з тим, що з 1 липня 2018 року первинна медицина повинна запрацювати по-новому такий Центр повинен діяти і на території нашого району,  до якого увійдуть всі АЗПСМ та ФАПи, окрім  об’єднаних громад.

Окрім медичних питань депутати заслухали інформацію в.о. керівника Тячівської місцевої прокуратури Івана Мороза про результати діяльності на території Тячівського району, яку відповідним рішенням взяли до уваги.

А також внесли зміни до і доповнення до районної Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Тячівського району на 2017-202 роки, які подала новостворена  громадська організація «Учасників Революції гідності, ветеранів війни, волонтерів та добровольців «Єдність».

На сесії також виступив військовий комісар Тячівського райвійськкомату полковник Ігор Тищук, який  проінформував присутніх щодо весняного призову на строкову військову службу, закликав усіх активно долучитися до виконання планових показників. 

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Джерело: Сайт Тячівської РДА

 

31 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів