На Тячівщині та Перечинщині поліція розкрила дві крадіжки з церков

На Тячівщині та Перечинщині поліція розкрила дві крадіжки з церков
Поліція встановила особи крадіїв, які викрали церковне майно в Перечині та Тячівському районі. За даними фактами розпочато слідство.

 

Учора, 31 березня, в поліцію Перечинщини звернувся із заявою помічник пастора однієї з місцевих церков. Заявник повідомив про те, що невідома особа викрала з території церкви металеві ворота.

Особу крадія оперативно встановили, ним виявився 51-річний раніше судимий за майнові злочини житель Перечина. Крадені ворота, які крадій мав намір здати на металобрухт, поліція вилучила й поверне власникам. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

У поліцію Тячівського району 31 березня надійшло повідомлення від настоятеля монастиря з села Бедевля про те, що зі складського приміщення монастиря невідома особа скоїла крадіжку металевих виробів. Зокрема, було викрадено електромотор, металеві лещата та інші речі.

За скоєння крадіжки працівники кримінальної поліції Тячівського відділу затримали 27-річного раніше судимого за майнові злочини уродженця Буштина, який винаймає житло в Бедевлі. Як встановили правоохоронці, цей молодик скоїв щонайменше три крадіжки зі складу монастиря. Частину краденого вже вилучено, решту він встиг збути.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

01 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів