З початку року закарпатські патрульні поліцейські виявили 225 нетверезих водіїв

З початку року закарпатські патрульні поліцейські виявили 225 нетверезих водіїв
ід початку року, патрульні поліцейські виявили 225 нетверезих водіїв, які керували транспортними засобами. Зокрема, за частиною 1 статті 130 КУпАП 208 осіб, за ч.2 ст. 130 — 12, за ч. 3 ст. 130 — 5 кермувальників. На всіх водіїв патрульні виписали протоколи, та направили в суд для прийняття рішення.

 

Якщо підсумувати суму штрафів, то правопорушники повинні заплатити у державний бюджет 2 570 400 гривень.

Не дивлячись на те, що суттєво збільшені розміри штрафів та строки позбавлення права керування транспортним засобом за керування у стані сп'яніння, люди продовжують ігнорувати власні заходи безпеки.

Нагадаємо, за керування у стані сп’яніння передбачено чималий штраф – 10 200 гривень, а також позбавлення водійських прав на один рік. Якщо ж водій вдруге протягом року сяде за кермо напідпитку – його очікуватиме ще більш суворе покарання. Порушнику загрожуватиме штраф у розмірі 20 400 гривень із позбавленням права керування на три роки. Штраф у сумі 40 800 гривень, а також позбавлення водійських прав на десять років ризикує отримати водій, який, попри заборону, втретє наважиться сісти за кермо у стані сп’яніння.

Звертаємось до водіїв: сідаючи за кермо напідпитку, спершу подумайте про себе, своїх рідних, знайомих і просто пересічних громадян, яким ви можете цим нашкодити.

Патрульна поліція Закарпатської області

 

03 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів