В Ужгороді міняють лампи вуличного освітлення, садять дерева, прибирають вулиці

В Ужгороді міняють лампи вуличного освітлення, садять дерева, прибирають вулиці
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді міняють лампи вуличного освітлення на вулицях Золотій, Мора Йокаі, Василя Балога (Івана Ваша).

 

Продовжують також підготовку до Великодня та міняють лампи біля церков на вулицях Юрія Жатковича, Романа Шухевича (тут, крім того, облаштовують освітлення каплички), відновлюють мережу вуличного освітлення на вулиці Олександра Грибоєдова.

«УжАгромікс» зрізає аварійні дерева та гілки на вулиці Іштвана Сечені. Також працівники підприємства видаляють самосіви, аварійні дерева і проводять підготовчі роботи до посадки молодих дерев на вулиці Василя Докучаєва. Садити дерева планують сьогодні на вулиці Тиводара Легоцького працівники «Прибиральник Плюс».

Робітники «АВЕ-Ужгород» ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вулицях Антонія Годинки, Адама Міцкевича, В’ячеслава Чорновола.

Вночі вулиці міста із застосуванням спецтехніки прибирав КШЕП. Сьогодні вулиці міста, крім КШЕПу, прибирають робітники обслуговуючих компаній «АВЕ-Ужгород», «УжБудСервіс», «Управління житлом», «Хаус Менеджмент Груп», «Прибиральник Плюс».

Комунальне підприємство «Ужгородський ККП» вивозить сміття з кладовища «Барвінок».

У рамках реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі встановлюють загальносплавний колектор, монтують водопровідні залізобетонні колодязі, прокладають зовнішню водопровідну мережу, демонтують покриття з бруківки та ФЕМ-плитки, копають траншеї для прокладання кабелю. Проводять також реконструкцію вулиці Олександра Можайського (8 Березня-Минайська), зараз тут ставлять ФЕМ-плитку.

Капітально ремонтують тротуари на проспекті Свободи, зокрема, демонтують старе покриття з бетонних плит та роблять покриття з ФЕМ-плитки. Почали капремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна – демонтують бордюри та ставлять нові.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

03 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів