Поліцейські музики Закарпаття "стартують" концертом 23 квітня, коли розквітнуть сакури!

Поліцейські музики Закарпаття "стартують" концертом 23 квітня, коли розквітнуть сакури!
Творчий музичний колектив Нацполіції Закарпаття готує приємний сюрприз для ужгородців та гостей міста. Відкриттям традиційного весняного фестивалю «Сакура-Фест» поліцейський оркестр розпочне серію виступів з оновленим сучасним репертуаром.

 

Весняний фестиваль, який щороку відбувається в Ужгороді в час цвітіння сакур і став родзинкою міста, традиційно відкриває оркестр поліції Закарпаття.

Цього року фестиваль стартує 23 квітня і розпочнеться саме з композицій у виконанні оркестрантів Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Музично-творчий колектив не лише поповнився талановитими виконавцями, але й урізноманітнив та збагатив свій репертуар. Тому незабаром ужгородці та гості міста матимуть змогу послухати у виконанні оркестру такі композиції, як: «Не стидайся, то твоя земля» (із репертуару Олександра Пономарьова), «Мам» (гурту «Скрябін»), «Твої зелені очі» (гурту «Океан Ельзи»), «I love you, bebe» (Френка Сінатри), попурі українських народних пісень в естрадній обробці та багато іншого.

Виконавці зазначають, що завдяки розширенню репертуару композиціями напряму поп-музики, вони  сміливо можуть називати себе естрадно-духовим оркестром. Тепер музиканти працюють над удосконаленням своєї роботи на заключних репетиціях, аби вже скоро приємно здивувати своїх слухачів.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

03 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів