Закарпатські студенти відвідали Закарпатську установу виконання покарань – навчатися

Закарпатські студенти відвідали Закарпатську установу виконання покарань – навчатися
Опановуючи навчальний курс «Кримінальне право України», 30 березня до Закарпатської установи виконання покарань (№ 9) завітали студенти ІІІ курсу юридичного факультету Ужгородського університету у супроводі викладачів кафедри кримінального права та процесу – доцентів Ярослава Ступника, Василя Копчі, Антоніни Мацоли та старшого викладача Павла Конча.

 

Місце для екскурсії обрали не випадково: бо ж де, як не в установі виконання покарань, можна закріпити теоретичні знання з кримінального та  процесуального права.

Під час заходу студентів ознайомили з умовами утримання під вартою, розпорядком дня підозрюваних, обвинувачених та засуджених.

Після огляду приміщення разом із викладачами молодь зібралася в актовій залі установи, де заступник начальника із соціально-виховної та психологічної роботи Андрій Глебов розповів присутнім про історію створення закладу, про права і обов’язки підслідних, про обмеження, які діють за ґратами, як часто можна мати побачення з рідними, чим і як тут годують, та багато іншого.

Викладачі та студенти зацікавлено слухали пана Глебова, ставлячи чимало запитань, зокрема щодо практичної роботи установи, а також проблем корекції поведінки утримуваних осіб.

Також гості мали змогу побачити кімнату психоемоційного розвантаження, приклад камери, внутрішні пости, приміщення довгострокових побачень, камеру матері і дитини, бібліотеку.

Медіацентр УжНУ

 

04 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів