Ужнівці на чолі з Шандором вирішили попрацювати на благо міста – поприбирали пасаж Баті

Ужнівці на чолі з Шандором вирішили попрацювати на благо міста – поприбирали пасаж Баті
Перехожі звертали увагу на купку небайдужих і реагували по-різному: хтось зупинявся й спостерігав; хтось питав, чи не заважає прибиранню похмура погода; ніхто тільки не поцікавився, чи потрібна допомога...

 

Чисто не там, де прибирають, а де не смітять… Не втрачаючи віри в можливість здійснення цієї сентенції й у нас, другокурсники спеціальностей «Соціальна робота», «Соціологія» та «Психологія» факультету суспільних наук разом із професором УжНУ Федором Шандором – поки там що – взялися за звичнішу справу. Днями молодь прибрала пасаж Баті.

Хоч ентузіастів зійшлося й небагато, та, щоб спільно почистити територію від сміття, сил вистачило. Найбільше, зізнаються студентки, було цигаркових недопалків.

«У мене спрацьовує якась внутрішня мотивація, яка надихає робити маленькі, але потрібні кроки для відновлення краси нашого міста», – ділиться одна зі студенток Ніна Туряниця.

Перехожі, до слова, звертали увагу на купку небайдужих. І реагували по-різному: хтось зупинявся й просто спостерігав, а хтось питав, чи не заважає прибиранню похмура погода. Однак найгірше, каже Ніна, що ніхто не зупинився, аби спитати, чи потрібна допомога.

– На мою думку, саме такі цікавинки міста, як-от карта для незрячих, мають бути ідеально прибрані й виглядати естетично привабливо, адже саме через ці дрібнички формується враження туристів про наш край. Не забувайте про своє місто й будьте гідними громадянами своєї країни! – закликає дівчина.

Ксенія Шокіна

Медіацентр УжНУ

 

04 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів