Сімох шріланкійців, що мріяли про ЄС, затримали прикордонники в Ужгороді

Сімох шріланкійців, що мріяли про ЄС, затримали прикордонники в Ужгороді
Семеро незаконних мігрантів затримали вночі в Ужгороді прикордонники Чопського загону. Інформація про перебування групи азіатів на околиці міста надійшла військовим від співробітників Патрульної поліції.

 

Прикордонники одразу з виїхали на вказане місце і в ході спільних з поліцієюдій здійснили затримання іноземців. Документів при собі вони не мали, однак назвалися громадянами Шрі-Ланки. Згодом, у ході  опитування, затримані зізналися правоохоронцям, що прибули у на Закарпаття з метою незаконно потрапити до Євросоюзу.

Незаконних мігрантів доставлено на відділ прикордонної служби «Ужгород» для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після з’ясування усіх обставин їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та ст.202 КупАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

04 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів