На Хустщині реалізовують спільний проект Українсько-Німецької Мовної Майстерні

На Хустщині реалізовують спільний проект Українсько-Німецької Мовної Майстерні
«Meet up! Німецько-українські зустрічі молоді» - програма, мета якої є інтенсифікувати відносини з Україною, відтак надати підтримку молодим людям з Німеччини та України з активною позицією за демократичні цінності, та й взагалі підтримати порозуміння між народами.

 

Основною складовою таких зустрічей є спільна робота над окремими проектами у різних сферах. Один з них - Українсько – Німецька Мовна Майстерня, що й відбулася на Закарпатті також завдяки вищезгаданій соціальній програмі. Хустське Нижнє Селище на два тижні перетворилося на культурний осередок з вивчення мови двох країн та народів.

Німці і українці вчилися мові насамперед один у одного, а також створювали інтерактивні матеріали, за допомогою яких інші могли б у цікавий спосіб дізнатись про обидві культури та зацікавитись вивченням мов. Іноземців з країни Центральної Європи та співвітчизників із багатьох міст нашої держави, таких як: Київ, Донецьк, Харків, Чернівці, Рівне та Львів тут радо зустріли. Власне, мовний табір такого формату у Селиському хостелі проведено вперше.

М-студіо

 

04 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів