Які роботи проводять в Ужгороді комунальники та обслуговуючі компанії

Які роботи проводять в Ужгороді комунальники та обслуговуючі компанії
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи та відновлюють лінію вуличного освітлення на вулиці Оноківській.

 

Також проводять заміну ламп на вулицях Михайла Лермонтова, Івана Ольбрахта, Лесі Українки, Кошицькій, Габора Дойко.

Робітники «УжАгроміксу» садять квіти на площах Поштовій та Дружби Народів, проспекті Свободи, продовжують зрізати аварійні дерева на вулицях Іштвана Сечені, Василя Докучаєва.

«Прибиральник Плюс» продовжує садити дерева на вулиці Тиводара Легоцького.

Вулиці Михайла Грушевського, Минайську, Марії Заньковецької із використанням спецтехніки прибирають працівники «УжБудСервісу». КШЕП, обслуговуючі компанії «АВЕ-Ужгород», «УжБудСервіс», «Управління житлом», «Хаус Менеджмент Груп», «Прибиральник Плюс» проводять ручне прибирання вулиць.

Вночі механізовано вулиці міста прибирали робітники комунального підприємства КШЕП.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Миколи Бобяка, Оноківській.

На площі Шандора Петефі продовжують реконструкцію інженерних мереж – прокладають каналізаційну мережу та електричний кабель, на тротуарах демонтують покриття із ФЕМ-плитки. У рамках реконструкції вулиці Олександра Можайського (8 Березня-Минайська) ставлять ФЕМ-плитку.

Роблять покриття із ФЕМ-плитки також на проспекті Свободи, де продовжується капремонт тротуарів. Почали капітально ремонтувати тротуари на вулиці Юрія Гагаріна, зокрема, демонтують бордюри та ставлять нові.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

04 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів