Міська влада Мукачева планує підвищити тарифи для громадян

Міська влада Мукачева планує підвищити тарифи для громадян
Щодо тарифу на плату за громадські перевезення. Ціну за проїзд планують підвищити з 4 гривень до 5. Аргументують такі ціни зростанням платні водіям, та на паливо-мастильні матеріали. Проте міський голова свого часу переконував, що автобуси закуплені за кошти мукачівців, що, ніби-то це убезпечить громадян від спекуляції приватних перевізників, які зацікавлені у підвищенні цін за проїзд. Проте зовсім нещодавно з’явилася інформація про те, що ці автобуси працюють у збиток.

 

Жителі міста розповідають про переваги та недоліки нових маршрутних автобусів та висловлюють свої думки щодо такого підняття цін. У квітні планують новий тариф щодо вивозу, складування та захоронення твердих побутових матеріалів. Проте тариф змінювали нещодавно, у грудні. Жителі міста не вважають таке підняття цін доцільним.

Також міська рада повідомляє про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення. Якщо наразі в Мукачеві діє тариф у розмірі 10 гривень, то на засіданні виконкому 10 квітня розглядатиметься питання про підвищення ціни до 19 гривень – майже у 2 рази. Таке підвищення цін на воду жителі міста сприймають з подивом.

М-студіо

 

04 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів